Referenser Värmepumpar och Bergvärme

 

Bergvärme i Nacka. Här installerade vi en NIBE 1230-10. Besparing innan lånekostnad ca 44 500:- per år.

-’’Allt gick mycket bra, planeringen, installationen och handhavande utbildningen. Vi har rekommenderat AktivEnergi för till våra grannar’’

Bergvärme i Nacka. Här installerade vi en NIBE 1230-10. Besparing innan lånekostnad ca 44 500:- per år.

Bergvärme i Saltsjö-Boo. Här värmer en CTC EcoHeat 8,5.


-’’Vi har aldrig haft så bra med varmvatten som efter bergvärmeinstallationen. Våra grannar fick sin bergvärmepump installerad av AktivEnergi och dom var mycket nöjda, så valet av installatör var enkelt’’

ScreenShot450

I Tyresö behövdes mycket varmvatten, så här blev det bergvärmepumpen NIBE 1130-8 med en 300/200 L VPA.


-”Mycket snygg installation, allt flöt på bra utan problem.’’

ScreenShot451

I Haninge badar man i pool och vill i framtiden koppla på solpaneler för att få gratis varmvattn under sommarhalvåret. Vi installerade bergvärmepumpen NIBE FIGHTER 1115-8,5 med poolstyrning och en 500 liters ackumulatortank med solslinga från BORÖ.

ScreenShot452

 


Ett axplock av våra bergvärme och värmepumps-installationer i Stockholmsområdet.

Vi har under åren installerat bergvärmepumpar, luftvattenvärmepumpar, solpaneler, frånluftsvärmepumpar, jordvärmepumpar, sjövärmepumpar i alla komuner runt Stockholm. Komuner som vi gjort installationer i är Botkyrka, Danderyd, Ekerö, Haninge, Huddinge, Järfälla, Lidingö, Nacka, Norrtälje, Nykvarn, Nynäshamn, Salem, Sigtuna, Sollentuna, Solna, Stockholm, Sundbyberg, Södertälje, Tyresö, Täby, Upplands-Bro, Upplands Väsby, Vallentuna, Vaxholm, Värmdö, Österåker.

Historiskt sett har det främst varit CTC och NIBE som installerats. Nu mer har vi även Viessmann's produkter i vårt sortiment.

Nu mer finns vi även representerade efter hela norrlandskusten på följande order; Uppsala, Gävle, Söderhamn, Hudiksvall, Sundsvall, Östersund, Härnösand, Kramfors, Sollefteå, Örnsköldsvik, Umeå, Skellefteå, Piteå, Lueleå, Boden, Haparanda, Gällivare och Kiruna.


Kostnadsfri energianalys

Boka ett möte med oss på aktiv Energi för en kostnadsfri energianalys.

Kontakta oss så kommer en av våra energirådgivare hem till dig och gör en kostnadsfri analys av hur vi kan sänka dina värmekostnader.Fyll i energisparkalkylen så återkommer vi med förslag på möte.